Aktuel INFO

Vinterspil 2019/2020

Til medlemmerne af Seniorklubben

 

Vinterspillet starter på torsdag den 5. december. Vi håber, at vi kan spille på sommerbanen et stykke tid endnu, men hvis greenkeeperen lukker sommerbanen, - ja så går vi over til vinterbanen.

 

Alt spil fra på torsdag og frem til april tæller som én samlet turnering for vinterspillet, og der spilles i 2 grupper, nemlig én samlet for damer og herrer på 18-hullers vinterbanen (eller sommerbanens 9 huller forni, så længe der spilles sommerbane), og én samlet for damer og herrer på 10-hullers vinterbanen (eller sommerbanens 9 huller forni, så længe der spilles sommerbane). 

Alle torsdage tæller med til resultatet for vinterspillet, såfremt mindst 10 spillere på dagen har afleveret scorekort. Resultatet i den enkelte gruppe er kun tællende, såfremt mindst 3 i gruppen har afleveret scorekort.

 

Der tilmeldes ikke via GolfBox i resten af vintersæsonen. Man møder blot op i klublokalet, således at scorekortet kan være udfyldt senest kl. 10.00. Scorekortene lægges herefter i én bunke for 18-hulsspillerne og én bunke for 9/10-hulsspillerne, hvorefter der trækkes lod om holdene. Herefter går man ud, og efter spillet lægges scorekortene i Seniorklubbens postkasse (tv i gangen ind til shoppen).

 

Stillingen vil løbende kunne følges på Seniorklubbens hjemmeside via dette link  http://www.seniorklubbenfjorden.dk/73741865  

Øvrige retningslinjer for vinterspillet ses ligeledes på hjemmesiden via dette link  http://www.seniorklubbenfjorden.dk/73741874  

 

Endelig ser man billederne fra Seniorklubbens sæsonafslutning og juleafslutning ved at følge disse links

http://www.seniorklubbenfjorden.dk/73741879 

http://www.seniorklubbenfjorden.dk/73741886

Venlig hilsen
Seniorklubben Fjorden

Næstved Golfklub